Sörsátor horgászoknak, kirándulóknak

Nagyszülők Lapja

Otthon, kert

Nagyszülők Lapja


Sörsátor horgászoknak, kirándulóknak Egy sörsátor nem csak a széltől és esőtől véd meg, de akár alhatsz is alatta, hiszen pár kézmozdulattal zárt szobává alakíthatod. És nincs is jobb dolog, mint madárcsicsergésre ébredni, körülvéve a természetben. Ha gyakran szervezel kerti partit, vagy imádsz minél többet kint lenni a szabad levegőn, akkor mindenképpen szerezz be egy sokoldalúan használható sörsátrat - az unokák is imádni fogják!

Hogy mire jó egy összecsukható sörsátor? A kerti hinta fölé szerelve forró nyári napokon árnyékot ad, eső elől be lehet húzódni alá, de akkor is hasznát veszed, ha gyakran kirándulsz a családdal és szívesebben hallgatod a madárcsicsergést egy erdőben vagy a tóparton, mint a szomszéd tusolójának hangját egy szállodában.

Egy praktikus és olcsó sörsátor szinte bármilyen terepen könnyedén felállítható, ahol van pár négyzetméternyi sík terület - szuper ötlet lehet például horgászoknak, túrázóknak, de akkor is érdemes beszerezni egyet, ha a szabadban vendégelnéd meg a családot, miután elkészítetted az ételt egy kinti tűzrakóhelyen.

Az sem baj, ha megered az eső vagy feltámad a szél, mivel vízálló ponyvával és szilárd felépítéssel rendelkezik. A sátor alatt aztán lehet beszélgetni és játszani - milyen jó dolog, amikor együtt van a család!

Sörsátor a kertben vagy a természetben: Akár alhatsz is alatta, bármilyen az időjárás

Sőt, akár éjszakára is maradhattok, hiszen egy sörsátorban még aludni is lehet! A sátor ugyanis oldalfalak segítségével könnyedén bezárható, így egy otthonos szobát varázsolhatsz a természetbe.

Minden sátor csomagjában három teli és egy cipzáros oldalfal van, utóbbi segítségével a ki-be közlekedés is megoldott. A sátor ráadásul asztali gázmelegítő segítségével néhány perc alatt felmelegíthető, így hűvösebb időben sem kell lemondanod a természet közelségéről. A praktikus sörsátor 8 féle színben választható, hogy könnyebben megtalálhasd a számodra tökéleteset.

Szerző: Brimo sátor
[Támogatott tartalom]

Nagyszülők Lapja

Otthon, kert

Nagyszülők Lapja


2020.02.07