Rosszcsont nagyi és az unokája: Milliók rajonganak a 93 éves nagymamáért, aki vicces fotókon pózol az unokájával

Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


Rosszcsont nagyi és az unokája: Milliók rajonganak a 93 éves nagymamáért, aki vicces fotókon pózol az unokájával Pauline nagyi nem átlagos nagymama: a jókedélyű 93 éves asszony ugyanis igazi mókamesterként rendszeresen együtt pózol unokájával, közösségi oldalainkat pedig több millióan követik! Pauline nagyi nem átlagos nagymama: a jókedélyű 93 éves asszony ugyanis igazi mókamesterként rendszeresen együtt pózol unokájával, közösségi oldalainkat pedig több millióan követik!

Az egész világraszóló móka hat évvel ezelőtt kezdődött, amikor még Ross Smith, az unoka egyetemre járt és szabadidejében rövid videókat gyártott - az egyik ilyen kisfilm forgatásakor az az ötlete támadt, mi lenne, ha a nagymamáját állítaná be a felvételre, hogy csináljon úgy, mintha elszánt kosarasként blokkolna egy dobást.

Nagyi, a sztár
A videó hatalmas sikert aratott az interneten, Ross pedig gyorsan rájött, hogy mennyire szívmelengető és egyben vicces, ha a nagymamáját mindenféle különös helyzetben és jelmezben örökíti meg, természetesen a saját maga társaságában.

A többi történelem - a nem mindennapi nagyi-unoka párosnak azóta közel 900 ezer Youtube-feliratkozója van, 2,7 millióan követik őket az Instagramon és 9 millió rajongójuk figyeli ténykedésüket a Facebookon is.

Nézd meg te is, mi mindenre vette már rá a 27 éves unoka rosszcsont nagymamáját!

nagyi és unoka
Egy verhetetlen mexikói páros

nagyi és unoka
A rettegő karácsonyfa és az elszánt favágó

nagyi és unoka
Játsszunk szuperhősöset!

nagyi és unoka
A nagyi gladiátornak is verhetetlen

nagyi és unoka
El a kezekkel a traktorunktól!

nagyi és unoka
A Fel! című animációs mese szereplőiként

nagyi és unoka
Elő az izmokkal!

nagyi és unoka
Egy elválaszthatatlan páros

nagyi és unoka
Móka a hóban

Forrás: Bored Panda

Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


2019.12.10