Ingyenes karácsonyi koncert nagyszülőknek és unokáiknak a Budapest Kongresszusi Központban

Nagyszülők Lapja

Ünnepek

Nagyszülők Lapja


Ingyenes karácsonyi koncert nagyszülőknek és unokáiknak a Budapest Kongresszusi Központban Karácsonyi koncertre várják a nagyszülőket és unokáikat, ahol ismert előadók játszanak opera, operett és ismert karácsonyi dallamokból. Tudd meg, hogyan igényelhetsz ingyenes koncertjegyet! Az idén is megrendezik az Idősek Tanácsa pártfogásával a Karácsony! című jótékonysági koncertet 2015. december 21-én, hétfőn a Budapest Kongresszusi Központban, a redezvényre az idősebb korosztály tagjai díjmentes belépőjegyet igényelhetnek és unokáikat is magukkal vihetik.   Népszerű fellépők és ismert karácsonyi dallamok a jótékonysági koncerten
A koncerten a népszerű opera, operett és örökzöld melódiák mellett a legismertebb karácsonyi dallamok is felcsendülnek - közölték a szervezők 2015. december 17-én, csütörtökön az MTI-vel.

A jótékonysági esten fellép Edward Parks, a New York-i Metropolitan Opera baritonja; Kertesi Ingrid, a Magyar Állami Operaház művésze és Lázin Beatrix, a Győri Nemzeti Színház primadonnája. A rendezvényen közreműködik a Marczibányi téri Kodály Iskola gyermekkara Őri Csilla vezetésével. A MÁV Szimfonikus Zenekart Medveczky Ádám Kossuth-díjas karmester dirigálja.

Díjmentes belépőjegyek igényelhetők
A koncert ötletadója Iván László orvosprofesszor, védnöke Németh Lászlóné pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkár, valamint Novák Katalin családügyi államtitkár. Az eseményt azzal a céllal kezdeményezték, hogy gazdagabbá tegyék a karácsonyi ünnepeket és erősítsék a generációk közti összetartozást.

Az érintett korosztályhoz tartozók az ismert budapesti nyugdíjas szervezeteknél díjmentes belépőjegyeket igényelhetnek.

Forrás: MTI
Fotó: Pixabay

Nagyszülők Lapja

Ünnepek

Nagyszülők Lapja


2015.12.18