A 12 éves fiú ellopta szülei autóját, hogy meglátogassa a nagymamáját - 200 kilométert vezetett a nagyihoz!

Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


A 12 éves fiú ellopta szülei autóját, hogy meglátogassa a nagymamáját - 200 kilométert vezetett a nagyihoz! Annyira szeretett volna már a nagyszüleivel találkozni a 12 éves német kamasz, hogy ellopta szülei autóját, és nekivágott cimborájával a 200 kilométeres távolságnak. Az út nagy része a sebességkorlátozások nélküli autópályán vezetett... Egy 12 éves elszánt fiú 13 éves barátjával titokban elkötötte szülei kocsiját, majd 200 kilométert vezetett, hogy meglátogassa Bajorországban élő nagymamáját és nagypapáját. A fiúk az egyik német tartományból a másikba tartottak, és természetesen az autópályákat is használták, ahol sebességkorlátozás nélkül lehet haladni - számolt be a hírről a Süddeutsche Zeitung 2016. szeptember 9-én.


A német autópályákon nincs sebességkorlátozás (Fotó: Pixabay)


200 kilométert vezetett az autópályán a 12 éves kamasz
A 12 éves fiú többször is mondogatta szüleinek, hogy elindul és meglátogatja a nagymamáját, akit már nagyon szeretett volna látni, de arra még a szülők sem számítottak, hogy ezt valóban megteszi.

A szülők csütörtök este jelentették a rendőrségen, hogy nyoma veszett a kamaszoknak, és miután kiderült, hogy a fiúk épségben megérkezetek, végül megengedték nekik, hogy a bambergi nagyinál maradjanak éjszakára.

Mivel a kisfiú 14 év alatti, ezért nem indítanak eljárást ellene. Az ügy furcsasága még, hogy a 200 kilométeres út alatt egyetlen bejelentés sem érkezett a rendőrségre arról, hogy szabálytalanul közlekedett volna az autó.

Arról nem szól a hír, hogy mit szólt ehhez a nagymama és a nagypapa, és arról sem, hogy a két jómadár kapott-e büntetést otthon...

Forrás: Külföld / Süddeutsche Zeitung

Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


2016.09.12