Unokám fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

A legszebb naplementék a világ minden tájáról: 5 fotó, amit látnod kell

Minden nap megnézhetnénk a naplementét, mégis nagyon ritkán tesszük. Pedig tökéletes élményt nyújt, ahogy a horizonton alábukik éltető csillagunk. Legyen az egy kellemes nyári estén a teraszon, vagy épp télen a meleg szobában, ahogy pattog a kandallóban a tűz... Megmutatunk most nektek 5 varázslatos naplementét a világ különböző pontjáról.

Szerző: Nagyszülők Lapja | 2015-06-24.

Bali, Indonézia
Bali híres a mesébe illő, varázslatos naplementéiről.  A lenyugvó nap sugarai úgy festik meg az égboltot, mintha egy festő tette volna, elénk tárva egy feledhetetlen, csodálatos látványt.
Bali
Gízai piramisok, Egyiptom
Az évezredek óta álló Gízai piramisokat aranyba öltözteti a lenyugvó nap. Az ember úgy érzi, hogy az elé táruló látvány egy misztikus időutazás a fáraók korába.
Gízai piramisokVelence, Olaszország
Gondolával a Canal Grandén naplementekor, a lenyugvó nap festészete tárul elénk a lagúnák városában, paloták és templomok mellett elhaladva.
Velence

Serengeti Nemueti Park, Tanzánia, Afrika
A „Serengeti” szó jelentése „végtelen föld”. Síkvidéki füves puszták, enyhén dombos, fákkal gyéren borított szavannák váltják egymást, ahol a lenyugvó nap sugarai pirosba hajló, narancsos színű fényekkel búcsúznak minden nap a végtelen földtől.
Serengeti


Grand Canyon, Arizona, Amerikai Egyesült Államok
A "Nagy Szurdok" az egyik legimpozánsabb természeti csoda naplementekor. A nappal vörösen izzó sziklákat beborítják a nap lágyan halványuló sugarai.
Grand Canyon
Fotó: Internet
Kapcsolódó cikkek

  • Egészség
  • Utazás
  • Hivatalos
  • Unoka

©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapjaselect t.PRCikk, t.TemakorKOD, t.BevezetoKep, t.TemakorKOD, t1.Megnevezes as Temakor, t.TartalomKOD, t.Cimke, t.Bevezeto, t.Megjelenes from tartalom t, temakorok t1 where t.TemakorKOD = t1.TemakorKOD /*and t1.ListaElem=1 and t1.Lathato=1*/ and t.Lathato=1 and t.KiemeltTol <= now() and t.KiemeltTol is not null and t.KiemeltTol not like '0000-00-00%' and (t.KiemeltIg is null or t.KiemeltIg= '0000-00-00 00:00:00' or t.KiemeltIg >= now()) and t.PRCikk = 1 order by t.PRCikk desc, t.Megjelenes desc