Unokám fejlődése

Szakértőink

Szakértő kereső

Foglalkozás szerint Név szerint

Dr. Oláh Orsolya - nőgyógyász

szakértő fényképe Dr. Oláh Orsolya vagyok, szülész-nőgyógyász. 1984-ben születtem Budapesten, gimnáziumi tanulmányaimat a budapesti Fazekas Mihály Gimnáziumban végeztem, majd a budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem diplomát 2009-ben. Az egyetem utolsó évében egy szemesztert az Egyesült Államokban töltöttem a New York Állami Egyetem Buffaloi Orvostudományi Karán. Orvosi tevékenységemet a Semmelweis Egyetem II. Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján kezdtem meg. Volt szerencsém egy évet Németországban a Regensburgi Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján az ottani medencefenék rekonstrukciós központban eltölteni, és az ilyen típusú eljárásokkal közelebbről megismerkedni. Családi okokból Nagykanizsára költöztem, így jelenleg a Kanizsai Dorottya Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán dolgozom, de hetente egyszer Budapesten is rendelek.
Főbb szakmai érdeklődésem a női nemi szervi süllyedések és inkontinencia kezelése, a medencefenék izmainak konzervatív terápiája és a medencefenék rekonstrukciós sebészete.

A szülészeten belül szorgalmazom az alternatív szülészeti módszerek alkalmazását a biztonságos kórházi háttér mellett a várandós igényeit a tőlünk telhető legteljesebb módon figyelembe véve.

Rendelések:
Budapest 1132 Váci út 16.
Nagykanizsa 8800 Szekeres József u. 2-8.
Részletek a rendelésekről a honlapon: www.drolah.com

Cikkeim

Gátizomtorna – Miért fontos az intimtorna a 40 év feletti nők számára? Hogyan végezd a gyakorlatokat?

Rendszeres gátizomtornával sokat segíthetünk a vizeletcsepegés megelőzésében, illetve kezelésében. Nőgyógyász szakértőnk lépésről-lépésre ismerteti, hogy hogyan végezzük a 3 lépésből álló, mindenki számára könnyen végezhető gátizomtornát, mely kiválóan kezeli az inkontinenciát és egy sor más életkorral járó női betegséget.

Szerző: Dr. Oláh Orsolya | 2015-03-24

tovább a cikkre

11 000 gyerek tűnik el évente! Mit tehetünk azért, hogy gyermekeinket ne tudják elcsalni, vagy ne legyen belőlük csellengő?

2-4 éves korú kisgyerekek általában elvesznek vagy elrabolják őket. A nagyobb gyerekek főleg családi válság idején szöknek el hazulról. Évente 11 000 (!) kiskorú után nyomoz a rendőrség. Hogyan előzhetjük meg gyermekeink csellengését?

Szerző: Hangya Gábor | 2014-08-29

tovább a cikkre

Kérdések, válaszok

1. kérdés

JUTKA
15:41:52
2017-04-06
Tisztelt Doktornő!
Az egy pár hetes tapasztalataim alapján ma tudatosult bennem, hogy valószínű méhsüllyedés vagy elő esés alakult ki nálam. Kértem időpontot a nőgyógyászhoz, jövő héten szerdán tudok menni. Addig el éldegélhetek így? a kellemetlenségeket leszámítva súlyos következményektől nem kell tartanom? Eddig nem voltak nőgyógyászati problémáim, nagyon meglepődtem a tüneteken,pár napja fura érzést tapasztaltam mintha valami lenne a hüvelyemben amitől mintha ösze se tudnám zárni a lábamat, de volt olyan nap amikor éppen csak éreztem vagy egyáltalán nem. ma viszont kézzel is érezhető sőt látható is volt hogy ott ki van türemkedve valami...szóval az ijedtségem hatalmas colt, utána olvastam , de persze azonnal bejelentkeztem a nőgyógyászhoz. Addig kell tennem valamit? köszönöm válaszát, és elnézést ha fölösleges az aggodalmam, de nincs tapasztalatom!

köszönettel Tölgyesi Judit
szakértő fényképe

Dr. Oláh Orsolya

nőgyógyász

 

  • Egészség
  • Utazás
  • Hivatalos
  • Unoka

©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapjaselect t.PRCikk, t.TemakorKOD, t.BevezetoKep, t.TemakorKOD, t1.Megnevezes as Temakor, t.TartalomKOD, t.Cimke, t.Bevezeto, t.Megjelenes from tartalom t, temakorok t1 where t.TemakorKOD = t1.TemakorKOD /*and t1.ListaElem=1 and t1.Lathato=1*/ and t.Lathato=1 and t.KiemeltTol <= now() and t.KiemeltTol is not null and t.KiemeltTol not like '0000-00-00%' and (t.KiemeltIg is null or t.KiemeltIg= '0000-00-00 00:00:00' or t.KiemeltIg >= now()) and t.PRCikk = 1 order by t.PRCikk desc, t.Megjelenes desc