Unokám fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Hirdetés

Sörsátor horgászoknak, kirándulóknak

Egy sörsátor nem csak a széltől és esőtől véd meg, de akár alhatsz is alatta, hiszen pár kézmozdulattal zárt szobává alakíthatod. És nincs is jobb dolog, mint madárcsicsergésre ébredni, körülvéve a természetben.

Szerző: Nagyszülők Lapja | 2020-02-07.

Ha gyakran szervezel kerti partit, vagy imádsz minél többet kint lenni a szabad levegőn, akkor mindenképpen szerezz be egy sokoldalúan használható sörsátrat - az unokák is imádni fogják!

Hogy mire jó egy összecsukható sörsátor? A kerti hinta fölé szerelve forró nyári napokon árnyékot ad, eső elől be lehet húzódni alá, de akkor is hasznát veszed, ha gyakran kirándulsz a családdal és szívesebben hallgatod a madárcsicsergést egy erdőben vagy a tóparton, mint a szomszéd tusolójának hangját egy szállodában.

Egy praktikus és olcsó sörsátor szinte bármilyen terepen könnyedén felállítható, ahol van pár négyzetméternyi sík terület - szuper ötlet lehet például horgászoknak, túrázóknak, de akkor is érdemes beszerezni egyet, ha a szabadban vendégelnéd meg a családot, miután elkészítetted az ételt egy kinti tűzrakóhelyen.

Az sem baj, ha megered az eső vagy feltámad a szél, mivel vízálló ponyvával és szilárd felépítéssel rendelkezik. A sátor alatt aztán lehet beszélgetni és játszani - milyen jó dolog, amikor együtt van a család!

Sörsátor a kertben vagy a természetben: Akár alhatsz is alatta, bármilyen az időjárás

Sőt, akár éjszakára is maradhattok, hiszen egy sörsátorban még aludni is lehet! A sátor ugyanis oldalfalak segítségével könnyedén bezárható, így egy otthonos szobát varázsolhatsz a természetbe.

Minden sátor csomagjában három teli és egy cipzáros oldalfal van, utóbbi segítségével a ki-be közlekedés is megoldott. A sátor ráadásul asztali gázmelegítő segítségével néhány perc alatt felmelegíthető, így hűvösebb időben sem kell lemondanod a természet közelségéről. A praktikus sörsátor 8 féle színben választható, hogy könnyebben megtalálhasd a számodra tökéleteset.

Szerző: Brimo sátor
[Támogatott tartalom]
Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*
vonal
hirdetés

BABA FEJLŐDÉSE HÓNAPRÓL HÓNAPRA
Mikor mit tud a babád? Milyen vizsgálatok várnak rá? Érzelmi, értelmi fejlődés csecsemőknél, babáknál, kisgyermekeknél
Kattints ide >>

[x] hirdetés

vonal

Kapcsolódó cikkek

  • Egészség
  • Utazás
  • Hivatalos
  • Unoka

©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapjaselect t.PRCikk, t.TemakorKOD, t.BevezetoKep, t.TemakorKOD, t1.Megnevezes as Temakor, t.TartalomKOD, t.Cimke, t.Bevezeto, t.Megjelenes from tartalom t, temakorok t1 where t.TemakorKOD = t1.TemakorKOD /*and t1.ListaElem=1 and t1.Lathato=1*/ and t.Lathato=1 and t.KiemeltTol <= now() and t.KiemeltTol is not null and t.KiemeltTol not like '0000-00-00%' and (t.KiemeltIg is null or t.KiemeltIg= '0000-00-00 00:00:00' or t.KiemeltIg >= now()) and t.PRCikk = 1 order by t.PRCikk desc, t.Megjelenes desc