Unokám fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Nyugdíjemelés 2023: Január elsejétől 15 százalékkal emelik a nyugdíjakat! - Orbán Viktor most jelentette be

Január elsejétől 15 százalékkal megemeli a nyugdíjakat a kormány - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök kedden a közösségi oldalán.

Szerző: Nagyszülők Lapja | 2022-12-13.

Ez a cikk 46 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek

Január elsejétől 15 százalékkal megemeli a nyugdíjakat a kormány - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök december 13-án, kedden a közösségi oldalán.

Mint Orbán Viktor elmondta, Az energiaválság minket, magyarokat is nyomaszt, a kormány ársapkákkal és rezsicsökkentéssel védi a családokat. De emellett, ahogy fogalmazott, vannak "nagy céljaink", amik túlmutatnak a nehéz időszakokon.

Nyugdíjemelés 2023: Január elsejétől 15 százalékkal emelik a nyugdíjakat! - Orbán Viktor most jelentette be

Az egyik ilyen nagy cél a nyugdíjasok méltó életének biztosítása, illetve a nyugdíjak értékének megőrzése. Mint kiemelte, 2023-ban is számíthatnak a kormányra a nyugdíjasok, hiszen január elsejétől 15 százalékkal emelik meg a nyugdíj összegét.

Forrás. képernyőfotó: Facebook/Orbán Viktor


Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

Kapcsolódó cikkek

  • Egészség
  • Utazás
  • Hivatalos
  • Unoka

©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapjaselect t.PRCikk, t.TemakorKOD, t.BevezetoKep, t.TemakorKOD, t1.Megnevezes as Temakor, t.TartalomKOD, t.Cimke, t.Bevezeto, t.Megjelenes from tartalom t, temakorok t1 where t.TemakorKOD = t1.TemakorKOD /*and t1.ListaElem=1 and t1.Lathato=1*/ and t.Lathato=1 and t.KiemeltTol <= now() and t.KiemeltTol is not null and t.KiemeltTol not like '0000-00-00%' and (t.KiemeltIg is null or t.KiemeltIg= '0000-00-00 00:00:00' or t.KiemeltIg >= now()) and t.PRCikk = 1 order by t.PRCikk desc, t.Megjelenes desc