Unokám fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Minyonos tornazsák, párna, kesztyű és szobadísz házilag

A népszerű minyonfigurák számos kreatív embert megihlettek már. Nézd, milyen aranyos és egyedi dolgokat lehet gyártani, ha van egy kis kézügyességed - az unokád is imádni fogja.

Szerző: Nagyszülők Lapja | 2015-08-31.

A minyonokkal nem lehet betelni - a cuki, sárga figurák nem véletlenül a gyerekek kedvencei, hiszen mindig kaphatók egy kis mókára. Korábbi cikkünkben apró, kreatív minyonos ötleteket mutattunk, most pedig a kicsit több kézügyességet igénylő dolgok közül válogathatsz.

1. Minyonos tornazsák-varrás - haladó mamáknak

Ilyenkor jön jól a nagyi a háznál, aki még tudja, hogy mi az hogy kézimunka. Minyonokból még hátizsák is könnyen készíthető. Alulra egy régi, használaton kívüli farmernadrágot használjunk, mert attól nem csak látványos, hanem kellően tartós is lesz a tornazsák. (Amúgy pedig a minyonok is farmert hordanak).
2. Minyonos párnavarrás  - haladó mamáknak
Ha az ötlet tetszik, de nem szeretnénk vele sok időt eltölteni, akkor a kék kantárnadrágot akár le is hagyhatjuk a kispárnáról. A gyerekszobát fel fogják dobni a vidám minyonos párnák.
3. Minyonos horgolt ruhák, táskák - haladó mamáknak
Sapkát, kesztyűt, táskát horgolhatunk, amit a gyerekek garantáltan sehol sem fogják majd elhagyni.
4. Minyonos ajtódísz a gyerekszoba ajtóra - közös családi kreatívkodáshoz
Krepp-papírt, dekorpapírt, kék szemeteszsákot vagy megfelelő színű textíliát, filc anyagot használhatunk alapnak. Ha elkészült, akkor nagyon látványos dekorációja lesz a gyerekszobának.
MINYONOK - 10 NYOMTATHATÓ SZÍNEZŐ GYEREKEKNEK »
Kapcsolódó cikkek

  • Egészség
  • Utazás
  • Hivatalos
  • Unoka

©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapjaselect t.PRCikk, t.TemakorKOD, t.BevezetoKep, t.TemakorKOD, t1.Megnevezes as Temakor, t.TartalomKOD, t.Cimke, t.Bevezeto, t.Megjelenes from tartalom t, temakorok t1 where t.TemakorKOD = t1.TemakorKOD /*and t1.ListaElem=1 and t1.Lathato=1*/ and t.Lathato=1 and t.KiemeltTol <= now() and t.KiemeltTol is not null and t.KiemeltTol not like '0000-00-00%' and (t.KiemeltIg is null or t.KiemeltIg= '0000-00-00 00:00:00' or t.KiemeltIg >= now()) and t.PRCikk = 1 order by t.PRCikk desc, t.Megjelenes desc