Unokám fejlődése

Kos + március 21 - április 20.

MIT TANÍT UNOKÁJÁNAK A KOS NAGYSZÜLŐ?

A Kos nagyszülő nagyon jó példát szeretne mutatni és ezért nagyon igyekszik. Árgus szemekkel figyeli a kis unokáját és ez oda vezet, hogy végül az unoka minden mozdulatát irányítani szeretné.

A Kos szereti, ha az történik, amit ő akar, csupán azért, mert meg van győződve róla, hogy csak az a helyes és jó. Mivel ő mindezzel csak a legjobbat akarja, az unokának sajnos választási lehetősége sincs. De vajon tényleg mindig csak egyetlen helyes út létezik?

A Kos nagyszülő unokája biztosan megtapasztalja, hogy ha rámenős valaki, akkor azzal mit lehet elérni. Kialakulhat benne egy olyan világkép, amiben minden az üzletről szól. És mivel a Kos kiváló szervező és irányító, ennek minden csínját-bínját átörökítheti.

  • Egészség
  • Utazás
  • Hivatalos
  • Unoka

©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapjaselect t.PRCikk, t.TemakorKOD, t.BevezetoKep, t.TemakorKOD, t1.Megnevezes as Temakor, t.TartalomKOD, t.Cimke, t.Bevezeto, t.Megjelenes from tartalom t, temakorok t1 where t.TemakorKOD = t1.TemakorKOD /*and t1.ListaElem=1 and t1.Lathato=1*/ and t.Lathato=1 and t.KiemeltTol <= now() and t.KiemeltTol is not null and t.KiemeltTol not like '0000-00-00%' and (t.KiemeltIg is null or t.KiemeltIg= '0000-00-00 00:00:00' or t.KiemeltIg >= now()) and t.PRCikk = 1 order by t.PRCikk desc, t.Megjelenes desc