Unokám fejlődése

Rák + június 22 - július 22.

Nagyon fontos számára a család, és ez meg is látszik rajta. Ha otthon béke van és szeretet, akkor ő is vidám és kiegyensúlyozott, ám ha problémák adódnak a szülők között, akkor nyűgössé és kiszámíthatatlanná válik. A kis Ráknak különösen fontos, hogy ne szakítsuk ki sem az otthonából, sem a családjából. A Rák gyermek érzelmileg nagyon erősen kötődik. Lételeme a gondoskodás, először csak a játék babát fogja fürdetni, etetni, öltöztetni, altatni, később az óvodában már anyáskodni próbál a kis társain, és ha lesz kistestvére, akkor az ő ápolásába örömmel segít majd, mert vágyik arra, hogy nélkülözhetetlenné váljon. Erős intuíciós készséggel rendelkezik, sőt az érzelmi élete is nagyon intenzív. Ösztönözzük arra, hogy figyeljen mindig a megérzéseire, ha aszerint cselekszik, akkor nem éri csalódás.
Szociális érzékenységét mutatja, hogy ő az első, aki észreveszi, ha valakinek rossz kedve van. Azonnal ott terem és megvigasztalja a kis társát. Jó érzéke van a művészetekhez, kisgyermek korától érdemes ebbe az irányba terelgetni. Segítsük, hogy megtalálja a művészet azon ágát, amiben igazán kiteljesedhet.

  • Egészség
  • Utazás
  • Hivatalos
  • Unoka

©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapjaselect t.PRCikk, t.TemakorKOD, t.BevezetoKep, t.TemakorKOD, t1.Megnevezes as Temakor, t.TartalomKOD, t.Cimke, t.Bevezeto, t.Megjelenes from tartalom t, temakorok t1 where t.TemakorKOD = t1.TemakorKOD /*and t1.ListaElem=1 and t1.Lathato=1*/ and t.Lathato=1 and t.KiemeltTol <= now() and t.KiemeltTol is not null and t.KiemeltTol not like '0000-00-00%' and (t.KiemeltIg is null or t.KiemeltIg= '0000-00-00 00:00:00' or t.KiemeltIg >= now()) and t.PRCikk = 1 order by t.PRCikk desc, t.Megjelenes desc