Unokám fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

"Utolsó erejével azt mondta nekem, apu, vigyél haza" - Meghalt egy 13 éves kislány, akit több orvos is hazaküldött

Hiába jelezték a szülők több alkalommal is, hogy lányuk rosszul van, a háziorvos, majd az ügyeletes is hazaküldte őket, hogy gyermekük otthon lábadozzon. Most egyetlen gyermeküket siratják a szülők.

Szerző: Nagyszülők Lapja | 2024-02-07.

„Ez így büntetlenül nem maradhat. Hogy az én lányom meghalt, ártatlanul.” - mondta az édesapa, aki első alkalommal a háziorvoshoz vitte gyermekét, a 13 éves Nikolettát. Az orvos influenzaszerű megbetegedésnek tulajdonította a tüneteket, és azt mondta, elegendő, ha lányukat otthon kúrálják.

Mivel a lány nem lett jobban, sőt, állapota rosszabbodott, a mátészalkai ügyelethez fordultak segítségért, ám ők is hazaküldték a lányt komolyabb vizsgálatok és gyógymód nélkül - sőt, a vizsgálati lapra fel sem vezettek minden, a szülők által felsorolt tünetet.

Estére Nikoletta állapota olyan súlyosra fordult – 39 fokig emelkedett a láza és vért hányt –, hogy szülei már egyenesen a gyermeksürgősségire vitték őt. Onnan mentő szállította a Nyíregyházi Kórházba. Altatásba helyezték, reggelre azonban elhunyt.

Az összetört szülők feljelentést tesznek, hogy megtudják, ki a felelős gyermekük haláláért.

FRISSÍTÉS: A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) hatósági jogkörénél fogva azonnali vizsgálatot rendelt el a tüdőgyulladásban meghalt nagyecsedi lány ügyében - közölte az NNGYK kedden az MTI-vel.

Forrás: rtl.hu
Fotó: rtl.hu
  
Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

Kapcsolódó cikkek

  • Egészség
  • Utazás
  • Hivatalos
  • Unoka

©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapja