Unokám fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Belecsúszott a kerti medencébe az egyéves kisfiú, amíg az apukája nem figyelt oda - A kamera mindent rögzített

A most következő felvétel tanúsága szerint csak az édesapa lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt valami végzetes az egyéves kisfiával.

Szerző: Nagyszülők Lapja | 2023-05-23.

Az ember csak egy pillanatra fordul el, máris megvan a baj - ezt sokszor tapasztaljuk ezt szülőként. Különösen igaz ez nyáron, amikor a jó időben a gyerekek többet vannak kint vagy a strandon, és nekünk folyamatosan résen kell lenni, hogy ne történjen baj.

A most következő felvétel tanúsága szerint csak az édesapa lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt valami végzetes az egyéves kisfiával. A biztonsági kamera felvételén jól látható, hogy bár a kis Cole mentőmellényt viselt, úgy gondolta, jobb tőle megszabadulni, mielőtt csatlakozik nővéréhez a kerti medencében.

Belecsúszott a kerti medencébe az egyéves kisfiú, amíg az apukája nem figyelt oda - A kamera mindent rögzített

Levette hát a mellényt, odatipegett a medencéhez és egy pillanattal később már bele is csúszott a vízbe, amiben kis termeténél fogva rögtön elmerült. Szerencsére a közelben lévő apuka felfigyelt a kislány kiabálására a vízben, rögtön odaugrott és kihúzta a megszeppent kisfiát a medencéből.

Az apuka tűzoltóként dolgozik
Az édesapa, Zachary Petite egyébként a kalifornia Hemet városában tűzoltóként dolgozik, így tudta, mit csináljon. Mint a CNN-nek elmondta, csak másodpercekkel korábban fordított hátat a medencének, és ahogy visszafordult, még látta, hogy fia elsüllyed, ezért rögtön akcióba lendült.Azt is hozzátette, ez az eset intő jel lehet minden családnak, hogy amennyire tudják, tegyék biztonságossá a medencét - például legyen rajta kapu, gyerekbiztonsági zár, és kapuriasztó, ami rögtön jelez, ha bárki kinyitja. Ő már meg is tette ezeket az óvintézkedéseket.

Olvasd el ezt is!
A fuldoklás egy drámaian csendes esemény: 10 jel, ami arra utal, hogy valaki az életéért küzd a vízben »


Forrás: Youtube, CNN
Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

Kapcsolódó cikkek

  • Egészség
  • Utazás
  • Hivatalos
  • Unoka

©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapjaselect t.PRCikk, t.TemakorKOD, t.BevezetoKep, t.TemakorKOD, t1.Megnevezes as Temakor, t.TartalomKOD, t.Cimke, t.Bevezeto, t.Megjelenes from tartalom t, temakorok t1 where t.TemakorKOD = t1.TemakorKOD /*and t1.ListaElem=1 and t1.Lathato=1*/ and t.Lathato=1 and t.KiemeltTol <= now() and t.KiemeltTol is not null and t.KiemeltTol not like '0000-00-00%' and (t.KiemeltIg is null or t.KiemeltIg= '0000-00-00 00:00:00' or t.KiemeltIg >= now()) and t.PRCikk = 1 order by t.PRCikk desc, t.Megjelenes desc
Ezt olvastad már? [ Bezár ]
Hírek, érdekességek

Gyereknapi hétvége a Vasúttörténeti Parkban: Koncertek, játszóház, kézműveskedés, vonatok és más izgalmas program május utolsó hétvégéjén

vissza vissza