Unokám fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

"Nagyon megviselt, még most is bele vagyok betegedve" - Kihallgatta a rendőrség a darálóba szorult kislány nagymamáját

Mint ahogy mi is megírtuk, egy kétéves kislánynak beszorult a keze az elektromos húsdarálóba, és a Heim Pál Gyermekkórházban mentették meg végül a kis kezét.

Szerző: Nagyszülők Lapja | 2023-04-25.

Mint ahogy mi is megírtuk, egy kétéves kislánynak beszorult a keze az elektromos húsdarálóba, és a Heim Pál Gyermekkórházban mentették meg végül a kis kezét.

A Blikk utánajárt a baleset körülményeinek, kiderült, hogy a kis Olgára vasárnap éppen a nagymamája vigyázott Nagykőrösön, aki az ebédhez ledarálta a fél kiló húst, majd kikapcsolta a gépet és a mosogató melletti pulton kezdett el tevékenykedni az étellel.

Alig egy percre fordult el
Elmesélte, alig egy percre fordult el, így nem vette észre, hogy kíváncsi kis unokája bedugta a kezét a darálóba, majd megnyomta a gombot. Mint mondta, teljesen sokkot kapott, de szerencsére gyorsan le tudta állítani a darálót még azelőtt, hogy csavart volna egyet a kislány kézfején, de így is beszorította.Nem sérült a keze
A kislányhoz mentőt hívtak, helikopterrel vitték be a kórházba - a kezére csavarodott darálórésszel együtt. A Heim Pálban aztán sikerült óvatosan lecsavarni a kezéről a daráló alkatrészt, szerencsére a vérkeringésével nem történt baj, az idegszálakat rendbe hozták, fertőzésre utaló jeleket pedig nem találtak az orvosok, így Olga rendesen használni tudja majd a kezét.

- Nagyon megviselt, még most is bele vagyok betegedve. Ha becsukom a szemem, mást nem látok, csak azt a darálót a kezén. Nem számít, ha megbüntetnek, ha elítélnek, a legfontosabb, hogy nem kellett amputálni a kisunokám kezét - mondta a nagymama a lapnak.

A 24.hu megkereste a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot az ügyben, tőlük azt a választ kapták, hogy a Nagykőrösi Rendőrkapitányság büntetőeljárásban vizsgálja az eset körülményeit, ennek kapcsán gyanúsítottként hallgattak ki egy 55 éves nőt kiskorú veszélyeztetése miatt.

Forrás: Blikk
Fotó: Pixabay, Facebook/Heim Pál Gyermekkórház
Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

Kapcsolódó cikkek

  • Egészség
  • Utazás
  • Hivatalos
  • Unoka

©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapjaselect t.PRCikk, t.TemakorKOD, t.BevezetoKep, t.TemakorKOD, t1.Megnevezes as Temakor, t.TartalomKOD, t.Cimke, t.Bevezeto, t.Megjelenes from tartalom t, temakorok t1 where t.TemakorKOD = t1.TemakorKOD /*and t1.ListaElem=1 and t1.Lathato=1*/ and t.Lathato=1 and t.KiemeltTol <= now() and t.KiemeltTol is not null and t.KiemeltTol not like '0000-00-00%' and (t.KiemeltIg is null or t.KiemeltIg= '0000-00-00 00:00:00' or t.KiemeltIg >= now()) and t.PRCikk = 1 order by t.PRCikk desc, t.Megjelenes desc
Ezt olvastad már? [ Bezár ]
Hírek, érdekességek

Gyereknapi hétvége a Vasúttörténeti Parkban: Koncertek, játszóház, kézműveskedés, vonatok és más izgalmas program május utolsó hétvégéjén

vissza vissza