Adatvédelmi beállítások

Unokám fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

A 105-ös buszon ünnepelte 105. születésnapját Gizi néni - Szívmelengető szavakkal üzent a mai fiataloknak

Gizi néni 105 éves lett, az idős hölgyet pedig stílusosan a 105-ös buszon köszöntötték fel eme nem mindennapi születésnapon.

Szerző: Nagyszülők Lapja | 2022-06-29.

A harmadik kerületben lakó Gizi néninek igazán emlékezetesre sikerült a 105. születésnapja - a város ugyanis stílusosan a 105-ös buszon ünnepelte meg az idős hölgyet, aki családtagjaival tett is egy kört a járművön.

Hiába 105 év, Gizi néni évtizedeket letagadhatna, ahogy kedvesen, mosolygósan vette át a neki szánt virágcsokrot, majd mesélt arról is, mi a kedvenc közlekedési eszköze, és hogy a nagyapja mit tartott fontosnak egész élete során.

A 105-ös buszon ünnepelte 105. születésnapját Gizi néni - Szívmelengető szavakkal üzent a mai fiataloknak


Végezetül pedig természetesen a mai fiataloknak is üzent, szavai egyszerre árulkodnak kedvességről és mély bölcsességről - a szívmelengető videót Karácsony Gergely főpolgármester osztotta meg a Facebook-oldalán.

"Azt szeretném elmondani a mostani fiatalságnak, hogy tartsák meg maguknak az erős hitet, a családi szeretetet, egymás iránti megbecsülést, és nem szabad elcsüggedni semmin, mert mindig megoldódik minden"Forrás: Facebook/Karácsony Gergely
Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*
vonal
hirdetés

BABA FEJLŐDÉSE HÓNAPRÓL HÓNAPRA
Mikor mit tud a babád? Milyen vizsgálatok várnak rá? Érzelmi, értelmi fejlődés csecsemőknél, babáknál, kisgyermekeknél
Kattints ide >>

[x] hirdetés

vonal

Kapcsolódó cikkek

  • Egészség
  • Utazás
  • Hivatalos
  • Unoka

©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapjaselect t.PRCikk, t.TemakorKOD, t.BevezetoKep, t.TemakorKOD, t1.Megnevezes as Temakor, t.TartalomKOD, t.Cimke, t.Bevezeto, t.Megjelenes from tartalom t, temakorok t1 where t.TemakorKOD = t1.TemakorKOD /*and t1.ListaElem=1 and t1.Lathato=1*/ and t.Lathato=1 and t.KiemeltTol <= now() and t.KiemeltTol is not null and t.KiemeltTol not like '0000-00-00%' and (t.KiemeltIg is null or t.KiemeltIg= '0000-00-00 00:00:00' or t.KiemeltIg >= now()) and t.PRCikk = 1 order by t.PRCikk desc, t.Megjelenes desc