Unokám fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Ez a néni 12 éven át integetett a háza előtt elhaladó iskolásoknak - Megható módon búcsúztak tőle a diákok

Több száz diák búcsúztatta el április végén azt az idős nénit, aki minden nap integetett nekik az ablakból, miközben a suliba mentek. A 88 éves hölgy 12 éven át integetett a háza előtt elhaladó diákoknak.

Szerző: Nagyszülők Lapja | 2019-05-10.


Több száz diák búcsúztatta el április végén azt az idős nénit, aki minden nap integetett nekik az ablakból, miközben a suliba mentek.

Aranyos történetről számolt be nemrég a CBS amerikai hírportál, melynek főszereplője egy mosolygós kanadai hölgy, bizonyos Tinney Davidson, aki 88 évesen úgy döntött, hogy eladja a házát, és idősek otthonába költözik.

Több száz diák búcsúzott tőle
Ebben még nem lenne semmi szokatlan, csakhogy az idős asszonyt több száz diák várta a háza előtt, hogy elbúcsúzhassanak tőle. A néni ugyanis nem kevesebb, mint 12 éven át minden egyes reggel integetett az iskolába haladó gyerekeknek - és most ők jöttek el hozzá, hálából azért, hogy lelkes integetésével és mosolyával mindig feldobta a sulibamenést.

Ez a néni 12 éven át integetett a háza előtt elhaladó iskolásoknak - Megható módon búcsúztak tőle a diákok

12 éven át integetett
Mint Tinney Davidson a lapnak elmesélte, 2007-ben költöztek férjével Comox városába. És mivel a házuk történetesen közel volt egy iskolához, a férjével minden reggel integetéssel üdvözölték az előttük elhaladó diákokat. Sőt, egyesekkel egészen baráti viszonyba kerültek, őket vendégül is látták a házban.

A hölgy azután is ragaszkodott ehhez a kedves szokásához, hogy a férje meghalt.

- Egyszerűen szerettem, amikor a gyerekek beleskelődtek hozzám, hogy ott vagyok-e, és gondoltam, ha keresnek, akkor kutya kötelességem továbbra is integetni nekik - mondta el.

Idősek otthonába vonul
Most azonban már 88 éves, ezért úgy döntött, hogy bevonul egy idősek otthonába, így nem lesz már lehetősége üdvözölni a diákokat. A költözés híre eljuttott a gyerekekhez is, ők pedig igyekeztek a hölgy utolsó házbéli napját emlékezetessé tenni.

Ez a néni 12 éven át integetett a háza előtt elhaladó iskolásoknak - Megható módon búcsúztak tőle a diákok

Ezért aztán színes "Szeretünk, Davidson néni" és hasonlóan kedves transzparensekkel a háza elé vonultak, puszikat dobáltak neki és sok jót kívántak az elkövetkező évekhez.Az idős hölgyet nagyon meghatotta a diákok kedvessége, és könnyeit nyelve még egy utolsót integetett nekik mosolyogva.

Forrás, képernyőfotók: CNN/CBS
Kapcsolódó cikkek

  • Egészség
  • Utazás
  • Hivatalos
  • Unoka

©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapjaselect t.PRCikk, t.TemakorKOD, t.BevezetoKep, t.TemakorKOD, t1.Megnevezes as Temakor, t.TartalomKOD, t.Cimke, t.Bevezeto, t.Megjelenes from tartalom t, temakorok t1 where t.TemakorKOD = t1.TemakorKOD /*and t1.ListaElem=1 and t1.Lathato=1*/ and t.Lathato=1 and t.KiemeltTol <= now() and t.KiemeltTol is not null and t.KiemeltTol not like '0000-00-00%' and (t.KiemeltIg is null or t.KiemeltIg= '0000-00-00 00:00:00' or t.KiemeltIg >= now()) and t.PRCikk = 1 order by t.PRCikk desc, t.Megjelenes desc
Ezt olvastad már? [ Bezár ]
Életmód

SOS-riasztás, pulzusmérés, közvetlen hanghívás: Ezért hasznos egy okosóra, ha már elmúltál 65!

vissza vissza