Unokám fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Ellopta, majd eladta a gyerekek karácsonyi ajándékát egy lelkész - Így jutottak a nyomára a rendőrök

A zombori gyerekeknek Németországból küldtek karácsonyi ajándékokat az ott élő gyerekek, de sajnos sosem kapták meg, mivel ellopták a gyerekek karácsonyi ajándékait. A megdöbbentő esetre hamar fényt derített a rendőrség.

Szerző: Nagyszülők Lapja | 2017-01-06.

Németországban élő gyerekek karácsonyi ajándékokat küldtek a zombori gyerekeknek. Sajnos az ajándék nem jutott el hozzájuk, ugyanis ellopták azokat.

Ellopták a zombori gyerekek karácsonyi ajándékát
Az esetre úgy derült fény, hogy megtalálták a szépen becsomagolt karácsonyi ajándékok dobozait, mégpedig nem máshol, mint egy illegális szeméttelepen. A rengeteg ajándékdoboz és csomagolópapír között ott voltak a németországi gyerekek kézzel írott karácsonyi és új évi jókívánságai is, amiket a zombori társaiknak küldtek. A zombori rendőrségnek így nem volt nehéz a tolvaj nyomára bukkanni.

ajándékok
A gyerekeknek szánt ajándékok dobozaira a szeméttelepen találtak rá
Fotó: mno.hu

Ki lopta el a gyerekek karácsonyi ajándékait?
A nyomok egy helyi evangélikus lelkészhez vezettek, akinél a házkutatás során megtalálták az ajándékok egy részét is. Azért csak egy részét, mert a lelkész már eladta a gyerekeknek szánt ajándékokat és sok került a helyi templomba is - no, nem szívességből, hanem mert olyan sok ajándékot küldtek a németországi gyerekek, hogy nem fért el mind a lelkész házában.

Az evangélikus lelkészt, akit a példátlan és felháborító lopással gyanúsítanak, letartóztatták és vizsgálati fogságba helyezték.

Fotó: pixabay.com, mno.hu
Forrás: mno.hu
Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

Kapcsolódó cikkek

  • Egészség
  • Utazás
  • Hivatalos
  • Unoka

©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapjaselect t.PRCikk, t.TemakorKOD, t.BevezetoKep, t.TemakorKOD, t1.Megnevezes as Temakor, t.TartalomKOD, t.Cimke, t.Bevezeto, t.Megjelenes from tartalom t, temakorok t1 where t.TemakorKOD = t1.TemakorKOD /*and t1.ListaElem=1 and t1.Lathato=1*/ and t.Lathato=1 and t.KiemeltTol <= now() and t.KiemeltTol is not null and t.KiemeltTol not like '0000-00-00%' and (t.KiemeltIg is null or t.KiemeltIg= '0000-00-00 00:00:00' or t.KiemeltIg >= now()) and t.PRCikk = 1 order by t.PRCikk desc, t.Megjelenes desc