Unokám fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Ezért a 80 éves magyar hölgyért van most oda az internet! Elképesztő, amit véghez vitt

Bámulatos bravúrt mutatott be az a 80 éves hölgy, aki a március 4-i Szenior Atlétikai Országos Bajnokságon indult két számban is. A pécsi sportolónő idősebb kora ellenére elképesztőt teljesített, amit videóra is rögzítették. Ezúton gratulálunk szívből Lóki Tamásné kiváló sportsikereihez!

Szerző: Nagyszülők Lapja | 2016-03-09.

Bámulatos bravúrt mutatott be a 80 éves hölgy, aki a március 4-i Szenior Atlétikai Országos Bajonokságon indult két számban is. A pécsi sportolónő elképesztő teljesítményét videóra is rögzítették, amit nem érdemes kihagyni.Hatalmas tapsvihar közepette ért célba a 80 éves sportolónő
A SYMA-csarnokban rendezték meg a Szenior Atlétika Országos Bajnokságot március 4-én a Szenior Atlétika Országos Bajnokságon, ahol a legnagyobb tapsot egy 80 éves sportolónő kapta. Amerre elhaladt megállt az élet és hatalmas tapsvihar kísérte a célba.

A versenyen ő volt a legidősebb és két számban is indult.
Lóki Tamásné 1935.10.27-én született és a Pécs-Keleti SE igazolt atlétája. Pénteken 60 méteren 12,77 másodpercet, 200 méteren 50,62 másodpercet futott.

Videó - Lóki Tamásné március 4-i Szenior Atlétikai szerepléséről (W80-as kategória)
Kattints ide és nézd meg, milyen elképesztő tempóban futotta le Lóki Tamásné a 200 méteres távot, és miként állt meg az élet az idős asszony teljesítményétől a sportcsarnokban.
A tapsvihartól hangos videót a Streamsport Facebook közösségi oldalán, vagy ide kattintva lehet megtekinteni »
Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

Kapcsolódó cikkek

  • Egészség
  • Utazás
  • Hivatalos
  • Unoka

©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapjaselect t.PRCikk, t.TemakorKOD, t.BevezetoKep, t.TemakorKOD, t1.Megnevezes as Temakor, t.TartalomKOD, t.Cimke, t.Bevezeto, t.Megjelenes from tartalom t, temakorok t1 where t.TemakorKOD = t1.TemakorKOD /*and t1.ListaElem=1 and t1.Lathato=1*/ and t.Lathato=1 and t.KiemeltTol <= now() and t.KiemeltTol is not null and t.KiemeltTol not like '0000-00-00%' and (t.KiemeltIg is null or t.KiemeltIg= '0000-00-00 00:00:00' or t.KiemeltIg >= now()) and t.PRCikk = 1 order by t.PRCikk desc, t.Megjelenes desc