Unokám fejlődése

Szerzői jogok

Szerzői jogok

 

Az oldalon található minden információ, illetve grafika a Nagyszülők Lapja portált üzemeltető New Age Média 2000. Kft. szellemi tulajdona, melyet szerzői jog véd. 
A portálon található tartalmakat részben, vagy teljes egészében átvenni, idézni, a külalakot, vagy a tartalmat felismerhető módon átvenni, vagy utánozni kizárólag a kiadó előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

A szerzői jogok megsértése polgári- és büntetőjogi következményekkel jár.
Amennyiben a hozzájárulásunk nélkül történik az oldalainkon található tartalmak felhasználása, úgy a felhasználó tudomásul veszi, hogy minden felhasznált cikkért/cikkrészletért 100.000 Ft + ÁFA összegű kártérítést köteles fizetni. A kártérítés megfizetése nem vonja maga után a jogi következmények elmaradását!

Rengeteg munkánk van a portál minőségi tartalommal való feltöltésében, kérjük járj el becsületesen, és jelezd a kapcsolat@szuloklapja.hu címen, ha idézni szeretnél az oldalunkról.
Köszönjük!

A nagyszuloklapja.hu domainnév, valamint a Nagyszülők Lapja név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a Nagyszülők Lapja oldalt üzemeltető New Age Média 2000. Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A Nagyszülők Lapja portál pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Copyright© 2014 - 2018 New Age Média 2000. Kft.

  • Egészség
  • Utazás
  • Hivatalos
  • Unoka

©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapja