
Almás céklapüré
Kategória: Főzelékek
6 hónapos kortól
Hozzávalók: 3,5 dkg cékla 6,5 dkg burgonya 1 db kisebb alma
Elkészítés módja
A meghámozott, kockákra vágott céklát megfőzzük, szitán áttörjük. A krumplit apró kockákra vágjuk, vízben megfőzzük és szitán áttörjük. A céklát és a burgoyát összekeverjük és a főzőlevekkel pépesítjük.
1 db kisebb almát lereszelünk és a céklás burgonyapéphez keverjük.
Fontos!
A krumplit mindenképp külön főzzük, mert a céklától megkeményedik és nehéz lesz áttörni!
TáPANYAGTARTALOM:
Energia: 71,8 kcal
Fehérje: 2 g
Zsír: - g
Szénhidrát: 15 g
További receptek a kategoriában
- Egészség
- Utazás
- Hivatalos
- Unoka
Egészség
Játék az unokával
©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapja