
Karalábéfőzelék
Kategória: Főzelékek
10 hónapos kortól
Hozzávalók: 5 dkg karalábé 10 dkg burgonya margarin
Elkészítés módja
A karalábét a krumplival együtt puhára főzzük, szitán áttörjük, majd egy kis margarinnal és a főzőlével pépesre keverjük.
Az alaposan megmosott burgonyát héjában is megfőzhetjük, illetve tűzhely sütőjében meg is süthetjük. A karalábét főzés helyett párolhatjuk is. Ezek az eljárások zöldség vitamintartalmát jobban kímélik és az étel ízletesebb is lesz!
TÁPANYAGTARTALOM:
Energia:112,9, kcal
Fehérje: 3,5 g
Zsír: 0,3 g
Szénhidrát: 23,5 g
További receptek a kategoriában
- Egészség
- Utazás
- Hivatalos
- Unoka
Egészség
Játék az unokával
©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapja