
Alma burgonyával
Kategória: Főzelékek
6 hónapos kortól
Hozzávalók: 1 db alma 10 dkg burgonya
Elkészítés módja
A megmosott, meghámozott almát felszeleteljük és vízben félpuhára főzzük. Hozzáadjuk a felaprózott burgonyát és együtt puhára főzzük.
Az almát főzés nélkül, nyersen is a burgonyához keverhetjük!
DIETETIKUS VÉLEMÉNYE:
C-vitamin-tartalmát növelhetjük, ha az almát nem főzzük meg, hanem nyersen reszeljük le. Nagyobb babának, felnőttnek is adható étel pl. gyomorrontás esetén (nyugtatólag hat).
TáPANYAGTARTALOM:
Energia: 124,7 kcal
Fehérje: 2,9 g
Zsír: 0,2 g
Szénhidrát: 27 g
További receptek a kategoriában
- Egészség
- Utazás
- Hivatalos
- Unoka
Egészség
Játék az unokával
©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapja