
Sütőtökfőzelék burgonyával
Kategória: Főzelékek
6 hónapos kortól
Hozzávalók: 3,5 dkg sütőtök 6,5 dkg burgonya
Elkészítés módja
A sütőtököt a krumplival enyhén sós vízben puhára főzzük, szitán attörjük, majd a főzőlével kikeverjük.
Nagy szénhidrát- és karotin-tartalmú étel!
Az alaposan megmosott burgonyát héjában is megfőzhetjük, illetve tűzhely sütőjében meg is süthetjük. A színes főzeléknövényeket pedig főzés helyett párolhatjuk. Ezek az eljárások zöldség vitamin tartalmát jobban kímélik és az étel ízletesebb is lesz!
További receptek a kategoriában
- Egészség
- Utazás
- Hivatalos
- Unoka
Egészség
Játék az unokával
©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapja