Unokám fejlődése

recept

Salátafőzelék burgonyával

Kategória: Főzelékek

6 hónapos kortól

Hozzávalók: 3,5 dkg saláta 6,5 dkg burgonya

Elkészítés módja

A salátát és a krumplit fedő alatt kevés vízben puhára főzzük, majd szitán áttörjük és a főzőlével kikeverjük.

Az alaposan megmosott burgonyát héjában is megfőzhetjük, illetve tűzhely sütőjében meg is süthetjük. A színes főzeléknövényeket pedig főzés helyett párolhatjuk. Ezek az eljárások zöldség vitamintartalmát jobban kímélik és az étel ízletesebb is lesz!



TÁPANYAGTARTALOM:

Energia: 66,6 kcal
Fehérje: 2,1 g
Zsír: - g
Szénhidrát: 13,7g


  • Egészség
  • Utazás
  • Hivatalos
  • Unoka

©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapja