
Túróval töltött alma
Kategória: Sütemények
12 hónapos kortól
Hozzávalók: 1 db nagyobb alma 50 g túró 20 g baracklekvár 10 g zabkorpa
Elkészítés módja
Az almát alaposan megmossuk, félbevágjuk, kiszedjük a magházát. A túrót elkeverjük a zabkorpával és a lekvárral, és az almába töltjük. Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg az alma megpuhul.
DIETETIKUS VÉLEMÉNYE
Egyszerű őszi finomság az egész családnak. A túró fehérjét, kalciumot, D-vitamint tartalmaz, melyekre minden életkorban szükség van: szükséges a csontok fejlődéséhez, a csontritkulás megelőzőséhez. A zabkorpa és az alma héja a napi rostszükségletet segít fedezni, ami az egészséges táplálkozás elengedhetetlen része.
További receptek a kategoriában
- Egészség
- Utazás
- Hivatalos
- Unoka
Egészség
Játék az unokával
©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapja