
Almás burgonyapüré
Kategória: Főzelékek
6 hónapos kortól
Hozzávalók: 50 g alma 50 g burgonya citrom
Elkészítés módja
A burgonyát megtisztítjuk, apróra vágjuk és puhára főzzük. Amikor megpuhult, összetörjük. Az almát meghámozzuk, lereszeljük. Egy pici frissen facsart citromlével meglocsoljuk. összekeverjük az almát és a burgonyát.
DIETETIKUS VÉLEMÉNYE
A burgonyát és az almát a babák a leválasztást követően elsőként kaphatják. A kettő kombinációjával laktót ételt kapunk. A friss citromlé az étel C-vitamin-tartalmát növeli.
TáPANYAGTARTALOM
Energia: 59 kcal
Fehérje: 1,4 g
Zsír: -
Szénhidrát: 13 g
További receptek a kategoriában
- Egészség
- Utazás
- Hivatalos
- Unoka
Egészség
Játék az unokával
©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapja