Unokám fejlődése

recept

Rakott babapiskóta

Kategória: Sütemények

12 hónapos kortól

Hozzávalók: 50 g babapiskóta 10 g vaníliás pudingpor (főzés nélküli) 50 ml tej 100 g ananász konzerv

Elkészítés módja

A babapiskótát beáztatjuk az ananászkonzerv levébe. A pudingport felverjük a tejjel. Egy tálba teszünk egy réteg piskótát, rá a pudingot, végül az ananászdarabokat. Behűtve tálaljuk. Ananász helyett készíthetjük friss naranccsal, eperrel vagy bármilyen idény jellegű gyümölccsel. Ilyenkor a babapiskótát tejbe áztassuk be.



TÁPANYAGTARTALOM

Energia: 321 kcal
Fehérje: 7 g
Zsír: 3,6 g
Szénhidrát: 28,4 g



DIETETIKUS VÉLEMÉNYE

Egyszerűen elkészíthető, finom édesség az egész család számára. Ha friss, idénygyümölcsöt használunk hozzá, az étel C-vitamin-tartalma növekszik.


  • Egészség
  • Utazás
  • Hivatalos
  • Unoka

©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapja



select t.PRCikk, t.TemakorKOD, t.BevezetoKep, t.TemakorKOD, t1.Megnevezes as Temakor, t.TartalomKOD, t.Cimke, t.Bevezeto, t.Megjelenes from tartalom t, temakorok t1 where t.TemakorKOD = t1.TemakorKOD /*and t1.ListaElem=1 and t1.Lathato=1*/ and t.Lathato=1 and t.KiemeltTol <= now() and t.KiemeltTol is not null and t.KiemeltTol not like '0000-00-00%' and (t.KiemeltIg is null or t.KiemeltIg= '0000-00-00 00:00:00' or t.KiemeltIg >= now()) and t.PRCikk = 1 order by t.PRCikk desc, t.Megjelenes desc