Unokám fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Hirdetés

Varázslatos világűr - Csillagközi kaland: Izgalmas kiállítás és játék a Vajdahunyadvárban

A látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli űrutazásra indulnak, ahol tudásukat és bátorságukat próbára téve egy galaktikus kaland részesei lehetnek.

Szerző: Nagyszülők Lapja | 2019-04-23.

Űrhajó hasítja az éjsötét végtelent, a messzeségben lakatlan csillagvárosok szikrái fénylenek. Láthatatlan pályákon bolygók keringnek hangtalan, kozmikus köd gomolyog, finom holdpor szitál, a mindenség őrzi ősi titkát.

Vajon mit rejt a világűr? Titokzatos talány vagy ismeretlen veszély vár a galaxis mélyén? Aki elég bátor ahhoz, hogy űrkalandornak álljon, felfedezheti az univerzum legvarázslatosabb jelenségeit!
 

Varázslatos világűr – Csillagközi kaland – Kiállítás és játék


A Vajdahunyadvárban márciusban nyílt új, tavaszi kiállítás és játék képzeletbeli űrutazásra, csillagközi kalandra hív! A játék során a látogatók bebarangolhatják a Naprendszert, sőt, elmerészkedhetnek a Tejúton is túlra, miközben furfangos feladványok és kozmikus kihívások teszik próbára bátorságukat, tudásukat és érzékeiket.

Varázslatos világűr - Csillagközi kaland - Kiállítás és játék

Igazi küldetés vár az ifjú kalandorokra!
Küldetésük célja, hogy az egyes űrkikötőket érintve megfejtsék a mindenség titkait, begyűjtsék a fényjeleket, majd szerencsésen visszatérjenek a Földre.

Varázslatos világűr - Csillagközi kaland - Kiállítás és játék

Az utazás során a résztvevők megismerhetik a világűr törvényeit és természetét, valamint megcsodálhatják távoli tájait és égitestjeit: a Kozmikus Kazánt, a Szeszélyes Ikernővért és az Égi Állatkertet.
Megtudhatják, hogy melyik planéta a Naprendszer porszívója, hogyan születnek a csillagok, továbbá kideríthetik, vajon tudnának-e csellózni a Holdon, és hogy milyen íze van a galaktikus ködnek.

Varázslatos világűr - Csillagközi kaland - Kiállítás és játék

A kozmosz titkainak megfejtéséhez bátor szívre, kíváncsiságra és éles érzékre is szükség lesz. Ám ha minden akadályt sikerrel vesznek, a jutalom sem marad el!

Varázslatos világűr - Csillagközi kaland - Kiállítás és játék

A kiállítás rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal várja a látogatókat
Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak, mellyel lépésről lépésre kerülhetnek egyre közelebb a célhoz. A több mint 1000 négyzetméteren megvalósuló kiállítás és játék izgalmas látványvilággal, rengeteg tudományos felfedeznivalóval és ajándékkal várja a kalandvágyó látogatókat.

Varázslatos világűr - Csillagközi kaland - Kiállítás és játék
 
A Varázslatos világűr - Csillagközi kaland című kiállítás és játék 2019. március 30-tól május 26-ig látogatható a Vajdahunyadvárban.

Varázslatos világűr - Csillagközi kaland - Kiállítás és játék
A kiállítás az f exhibition szervezésében valósul meg.

Helyszín: VAJDAHUNYADVÁR
Nyitvatartás: naponta 10-től 17 óráig, hétfő szünnap (nagypénteken, húsvétvasárnap, húsvéthétfőn, valamint május 1-jén nyitva!!!)
Korosztályi ajánlás: 6–99
Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak, 7 év alatti gyermekek szülői segítséggel tudják végigjátszani a játékot.
Bővebb információ: www.facebook.com/F.Exhibition, https://bit.ly/2Y4lvm


Promóció (x)
Kapcsolódó cikkek

  • Egészség
  • Utazás
  • Hivatalos
  • Unoka

©2016 Minden jog fenntartva - Nagyszülők Lapja